Upala jajnika izaziva bol u stomaku

Bol u stomaku je zajednički medicinski problem upala jajnika koji izaziva virusne infekcije ili nešto jede. Ako bol postane ozbiljna onda to može biti znak nešto ozbiljno. Lokacija bolova ukazuje na to koji organ ili koji deo stomaka je upala. Par gonada se nalazi u svakoj ženi koja leži smešten u maloj karlici regionu. To su jajnici koji čine jajne ćelije. Jajnika nekih žena povređeni tokom ovulacije. To je proces kada jajnici plutaju
upala jajnika tako blizu ulaza falliopian cevi, svaki put jajne ćelije sazrevaju, površine jajnika slom i oslobađa ćelije upala jajnika,bol koja pluta prema cevi i kotrlja ka materici. Proces ovulacije obično ne dovede do upala jajnika simptomi bolova u karličnom regionu. Ali kada je bol, to se zove ovulacije bol.

Kao lokacija bol u abdomenu ukazuje pogođene oblasti,bol u donjem delu stomaka kada se oseća bol u donjem levom delu stomaka, to može biti problem u donjem trakta debelog creva koje izbacuje hranu otpada. Kolon problemi mogu biti inflamatornih bolesti creva ili infekcije u debelom crevu pod nazivom diverticulitis.

Ovulacija bol obično ne traje i ne može ni biti tamo sledeći put upala jajnika,bol žena ovulacije. Ako bol u karličnom regionu povećanja intenziteta i trajanja, onda je vreme da vidi lekara, jer je moguće da žena ima ciste jajnika.

Među uzrok bola u trbuhu je diverticulitis. To je uobičajena bolest upala jajnika,bol digestivnog nalaze u debelom crevu. To je razvijen od divertikuloza koja je stanje u kojem vrećice i van debelog creva. Ovaj uslov je uobičajeno među starim ljudima, ali kada komad vari hranu ili fekalne materije dobija upaljene ili inficirane, ako je zaglavljen u jednom od džepova. Ovo zapaljenje divertikulum koji se razvija u divertikulitisa je jedan od uzroka bolove u stomaku.

Ciste na jajnicima se odnose na jajnicima bol Sacs puni tečnosti koja se obično nalaze na površini jajnika. Oni imaju mnogo vrsta i svaka ima drugi uzrok. Bilo da je funkcionalni ili fiziološki ciste, mnogi od ovih ciste na jajnicima su bezopasni. Oni razvijaju tokom trudnoće. Iako je mali procenat žena razvije metabolički disfunkcija se zove policističnih jajnika. Višestruki ciste na jajnicima su samo jedan deo poremećaja.

Bol u stomaku koji je posebno osetljivost u donjem levom delu stomaka je najčešći simptom diverticulitis. Obično je teška i iznenadni bol ali takođe može da bude blaga i mogu trajati više dana. Pored bol u stomaku, osoba sa divertikulitisa može doći do upala jajnika,bol besvesti, grčeve, povraćanje, drhtavica, groznica ili promene creva navike.

The author of this article is